Doi tineri au fost prinși băuți la volan în Cornu Luncii și în Vatra Dornei. Unul a încercat să fugă de polițiști


Intră acum și în grupul de

Polițiștii suceveni au depistat, luni, doi șoferi care au urcat la volan în stare de ebrietate, arată IPJ Suceava.

Astfel, în jurul orei 03:00, în comuna Cornu Luncii a fost oprit pentru control un VW Passat condus de un localnic de 25 ani.

Având în vedere faptul că emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care a fost condus la Spitalul Municipal Fălticeni în vederea prelevării probelor biologice pentru stabilirea alcoolemiei în sânge. 

În seara aceleiași zile, un tânăr de 26 de ani din Câmpulung Moldovenesc a fost depistat conducând băut o motocicletă. Tânărul se deplasa prin Vatra Dornei și nu a oprit la semnalele polițiștilor, fiind stopat ulterior str. Podu Verde din localitate.

Rezultatele testării cu aparatul etilotest au arătat un rezultând de 0.72 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care șoferului i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.  

În ambele cazuri au fost întocmite dosare penale sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.


Intră acum și în grupul de