Un bătrân din localitatea Mălini a fost rănit de un șofer băut, care a pierdut controlul mașinii și a intrat pe acostament


Intră acum și în grupul de

Un bătrând de 75 de ani, care se deplasa cu bicicleta prin localitatea Mălini a fost accidentat de un consătean, care a pierdut controlul vehiculului.

Accidentul a avut loc marți seara. Tânărul de 23 de ani, aflat la volanul unui BMW, a pierdut controlul direcției, a intrat pe acostamentul din dreapta și l-a accidentat pe biciclist.

FOTO: someseanul.ro

Bătrânul a fost transportat cu o ambulanță la Spitalul Mun. Fălticeni, unde i s-a stabilit diagnosticul „excoriații hemifaces stâng și antebraț stâng”, necesitând pentru vindecare un număr de 2-3 zile îngrijiri medicale.

Din primele verificări vinovat de producerea accidentului se face conducătorul auto care a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat pe acostamentul din dreapta unde a lovit biciclistul.

Ambii bărbați au fost testați cu aparatul alcooltest și în ambele cazuri rezultatele au arătat că cei doi au consumat băuturi alcoolice. Mai exact, testarea a demonstrat un rezultat de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul șoferului autoturismului și 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul biciclistului. Totodată, în cazul celor doi va fi stabilită alcoolemia la Spitalul Județean Fălticeni.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”.


Intră acum și în grupul de