Doi tineri au ajuns la spital după ce autoturismul cu care se deplasau s-a răsturnat în șanț, în apropierea comunei Baia


Intră acum și în grupul de

Doi tineri de 29 și 24 de ani din comuna Baia au suferit răni ușoare în urma unui accident petrecut marți după-amiază pe DJ 209H în afara localității Baia.

Conducătorul auto nu a redus suficient viteza într-o curbă deosebit de periculoasă la stânga, pe un carosabil umed, a pierdut controlul asupra direcției de mers și s-a răsturnat în afara părții carosabile, pe partea dreaptă, având în vedere direcția sa de deplasare.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a tânărului, care a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Municipal Fălticeni unde a fost diagnosticat cu ”plagă contuză braț drept, plagă contuză antebraț drept”. Bărbatul nu a rămas internat dar are nevoie de câteva zile de îngrijiri medicale.

Ulterior, la spital s-a prezentat și pasagerul autoturismului implicat în accident, un tânăr de 24 de ani, care a fost diagnosticat cu o contuzie la umărul stâng. Nici acesta nu a rămas internat, dar de asemenea are nevoie de câteva zile de îngrijiri medicale.

Totodată, conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ, recoltându-i-se probe de sânge.    

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă.


Intră acum și în grupul de