Doi tineri au ajuns la spital după ce autoturismul cu care se deplasau s-a răsturnat în șanț, în apropierea comunei Baia

Doi tineri de 29 și 24 de ani din comuna Baia au suferit răni ușoare în urma unui accident petrecut marți după-amiază pe DJ 209H în afara localității Baia.

Conducătorul auto nu a redus suficient viteza într-o curbă deosebit de periculoasă la stânga, pe un carosabil umed, a pierdut controlul asupra direcției de mers și s-a răsturnat în afara părții carosabile, pe partea dreaptă, având în vedere direcția sa de deplasare.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a tânărului, care a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Municipal Fălticeni unde a fost diagnosticat cu ”plagă contuză braț drept, plagă contuză antebraț drept”. Bărbatul nu a rămas internat dar are nevoie de câteva zile de îngrijiri medicale.

Ulterior, la spital s-a prezentat și pasagerul autoturismului implicat în accident, un tânăr de 24 de ani, care a fost diagnosticat cu o contuzie la umărul stâng. Nici acesta nu a rămas internat, dar de asemenea are nevoie de câteva zile de îngrijiri medicale.

Totodată, conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ, recoltându-i-se probe de sânge.    

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă.