Foc pus intenționat la o gospodărie din Gura Humorului. Pentru stingerea incendiului au intervenit pompieri militari din Gura Humorului și Câmpulung Moldovenesc


Intră acum și în grupul de

Pompierii militari de la Garda de Intervenție Gura Humorului și de la Detașamentul Câmpulung Moldovenesc au intervenit, sâmbătă, cu trei autospeciale de stingere pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie de pe strada Oborului din orașul Gura Humorului.

Potrivit ISU Suceava, la sosirea echipajelor de pompieri, flăcările se manifestau la trei anexe gospodărești, cu pericol de propagare la construcțiile învecinate.

În incendiu au ars două adăposturi de animale, construite din lemn, cu învelitoare din azbociment, cu o suprafață totală de aproximativ 45 mp și acoperișul unei magazii, pe 16 mp și s-au degradat două acoperișuri, de la anexele învecinate.

ISU Suceava menționează drept cauză probabilă de izbucnire a flăcărilor folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat anexele învecinate și un bloc de locuințe, aflat în apropiere, arată ISU Suceava, (N.B.)


Intră acum și în grupul de