Trei tineri au fost răniți în accidente produse din cauză că au pierdut controlul motocicletelor cu care se deplasau


Intră acum și în grupul de

În cursul zilei de marți au avut loc două accidente cu implicarea motocicliștilor, în urma cărora au avut de suferit mai multe persoane.

Astfel, un tânăr de 27 de ani din comuna Grănicești a suferit un accident cu motocross-ul pe care îl conducea pe câmp, în extravilanul orașului Cajvana.

Din din cauza terenului accidentat, motociclistul s-a dezechilibrat și a căzut pe sol suferind leziuni.  

Tânărul a fost preluat de tatăl său, care l-a transportat cu mașina personală la spital.

Un echipaj medical, care i-a acordat primele îngrijiri medicale, a stabilit diagnostic preliminar „contuzie toracică și observație fractură antebraț drept”, tânărul fiind ulterior transportat la Spitalul Județean Suceava.

În cauză s-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „vătămare corporală din culpă”.

Un alt accident a avut loc în seara aceleiași zile, pe drumul forestier Pârâul Bocanci, din orașul Gura Humorului.

Un sucevean de 36 de ani, în timp ce conducea motocicleta pe drumul forestier, nu a adaptat viteza la condițiile de drum și a pierdut controlul vehiculului într-o curbă, lovind malul din partea stângă a drumului și răsturnându-se.

În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a motociclistului, dar și a pasagerii, o femeie de 29 de ani din Suceava.

Conducătorul motocicletei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ și i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Având în vedere verificările efectuate, s-a constatat faptul că evenimentul nu întruneşte condiţiile cumulative ale unui accident rutier, întrucât nu s-a produs pe un drum deschis circulației publice.


Intră acum și în grupul de