Doi adolescenți din Dărmănești au fost identificați ca autorii furtului unui automobil din Calafindești


Intră acum și în grupul de

Doi adolescenți din comuna Dărmănești, de 15 și 17 ani, au fost identificați, marți, ca suspecți de furtul unui automobil din comuna Calafindești.

Fapta a avut loc în noaptea de 07/08 iulie pe raza comunei Calafindești, arată IPJ Suceava.

Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că la data respectivă, cei doi adolescenți s-au deplasat cu un alt autoturism din localitatea de domiciliu pe DJ 209D către localitatea Siret, ocazie cu care, în centrul comunei Calafindești au observat autoturismul victimei parcat în dreptul locuinței acesteia însă cu portiera neasigurată și cheia în contact.

Din acest motiv, tânărul de 17 ani s-a urcat la volan și, după ce i-a aplicat alte plăcuțe de înmatriculare, a condus automobilul până în lunca râului Suceava de pe raza satului Dănila, unde l-a ascuns.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „furt calificat”, cercetările urmând a fi extinse față de cei doi minori și sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat sau cu număr fals de înmatriculare”, ce va fi soluționat procedural.


Intră acum și în grupul de