Tandemul Şologon – Corjuc se pregăteşte să preia şefia la AJOFM


Intră acum și în grupul de

Proaspătul secretar al Organizaţiei municipale Suceava a PSD, Cristian Şologon, a anunţat că va depune la ministerul de resort, pe data de 11 mai, proiectul său de management, aşa cum prevede noua lege a şefilor unităţilor descentralizate, pentru a ocupa funcţia de director al Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă din Suceava (AJOFM).

Interviul urmează a avea loc pe data de 13 mai, pentru ca apoi Şologon să fie numit director al AJOFM. El a anunţat, luni, într-o conferinţă de presă, că adjunctul său la Agenţie va fi chiar şeful său pe linie de partid la PSD Suceava, Ioan Corjuc. Acesta din urmă îl va înlocui în funcţie pe Simion Botezatu (fost viceprimar al Sucevei timp de două mandate consecutive, înainte de 2004).

Viitorul şef al AJOFM a spus că negocierile pentru funcţia de director general şi director general adjunct au fost tranşate în favoarea PSD Suceava şi că Botezatu a fost numit director în anii trecuţi cu susţinerea PD (actualmente PD-L), motiv pentru care va trebui să renunţe la post. „Pe Simion Botezatu nu cred că îl vom putea păstra pe funcţie. El intră sub incidenţa Ordonanţei ce reglementează activitatea unităţilor descentralizate”, a mai spus Şologon. Tandemul Şologon-Corjuc este poate cel mai tânăr dintre toate care sunt la şefia unităţilor descentralizate din judeţul Suceava.


Intră acum și în grupul de