Informații noi despre accidentul din Șerbăuți în care a murit un motociclist. Tânărul nu avea permis, iar motocicleta nu era înmatriculată


Intră acum și în grupul de

Miercuri un de 21 de ani a decedat după ce motocicleta pe care o conducea a intrat în coliziune cu un motostivuitor.

Potrivit IPJ Suceava, accidentul a avut loc în jurul orei 15:45, pe DJ 209D din localitatea Călinești-Cuparencu, comuna Șerbăuți.

Din primele cercetări ale polițiștilor reiese că tânărul motociclist s-a angajat în depășirea unui autoturism, ocazie cu care, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit partea carosabilă și a lovit motostivuitorul condus de un bărbat de 53 de ani, ambii localnici.

Tânărul a decedat la scurt timp după impact.

Conducătorul motostivuitorului a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Interogând bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, tânărul de 21 de ani nu deține permis de conducere pentru nici o categorie auto, iar numărul de înmatriculare amplasat pe partea din spate a motocicletei aparține unei alte motociclete, înmatriculată la 23.10.2000.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „ucidere din culpă”, „punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”, „punerea în circulație a unui vehicul cu număr fals de înmatriculare” și „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”,ce va fi  soluţionat procedural.


Intră acum și în grupul de