O țigară aprinsă aruncată neglijent într-un container din Suceava a provocat un incendiu care a afectat mai multe containere, o mașină și un afiș publicitar


Intră acum și în grupul de

Miercuri dimineața, în jurul orei 04:00, persoane necunoscute au aruncat în interiorul unuia din eurocontainerele de pe strada Grigore Ureche nr. 7 din Suceava o țigară aprinsă, ceea ce a generat un incendiu care a mistuit mai multe eurocontainere, a afectat un automobil ce era parcat în apropiere și un afiș publicitar.

Incendiul a fost observat de un localnic, care a apelat 112.

Din cercetări reiese că țigară aruncată, iar în urma efectului termic produs a rezultat distrugerea integrală a patru eurocontainere și distrugerea unui capac aparținând celui de-al cincilea eurocontainer. De-asemenea datorită căldurii emanate, a fost distrus bandoul lateral și capacul oglinzii exterioare a unei autoutilitare parcate lângă containere.

Totodată din cauza incendiului produs a rezultat și distrugerea unui afiș publicitar aparținând unui atelier de croitorie aflat în imediata apropiere precum și distrugerea părții laterale partea stângă a unui container.

La fața locului a intervenit un echipaj din cadrul ISU Bucovina Suceava care a stins incendiul, iar cu ocazia cercetării la fața locului nu a fost identificată nicio persoană vătămată.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „distrugere din culpă”.


Intră acum și în grupul de