Un tânăr a fost prins cu țigări de contrabandă în PTF Siret. Acesta a fost amendat cu 5000 lei


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 22 de ani, a fost prins, în Punctul de Trecere a Frontierei Siret, cu aproape 400 de pachete cu țigări ascunse în bordul autoturismului.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției de Frontieră Suceava, comisar şef Ilie Poroch Serițan, tânărul s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Siret miercuri, în jurul orei 15:00.

Cu o zi în urmă a avut loc un caz asemănător. O femeie a încercat să treacă hotarul, având ascunse în autoturism câteva sute de pachete cu țigări

Tânărul, cetățean român M.G., în vârstă de 22 de ani, era la volanul unui autoturism marca Volkswagen, înmatriculat în România.

În baza analizei de risc, polițiștii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunțit asupra autoturismului, persoanei și bagajelor.

Astfel, a fost descoperită ascunsă, în vederea sustragerii de la controlul vamal, în bordul autoturismului, cantitatea de 398 pachete cu ţigări, de provenienţă ucraineană.

Întreaga cantitate de ţigări în valoare de 597 lei a fost ridicată în vederea confiscării, iar tănărul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 de lei.


Intră acum și în grupul de