Flutur cere să fie luate măsuri în cazul cerșetorilor: Fac o imagine foarte proastă județului, în special în preajma mănăstirilor. Nu poți să ții un copil de trei luni în brațe, în soare, câteva ore, pentru că poate vei primi ceva.


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, și-a exprimat, vineri, nemulțumirea că nu se iau măsuri față de cei care cerșesc în trafic și care fac o imagine foarte proastă județului.  

El a spus că trebuie întărită relația cu polițiile locale.

„Sunt provocări la care trebuie să găsim răspuns: Cerșetoria, o imagine foarte proastă pentru județul Suceava accentuată în jurul mănăstirilor. Rolul primarilor și al poliției locale trebuie să fie mai aplicat. Nu e în regulă în intersecții să fii agresat ca turist în felul ăsta. Uitați-vă bine că acum, aglomerația aceasta, că mergi cu 10 km/h, le oferă unora șansa să se plaseze cu copilul de trei luni de zile în intersecție să stea acolo”, a declarat președintele Flutur.

El a arătat că și cei de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului ar trebui să se sesizece despre cum stă un copil șase ore, chinuit în soare, de un părinte care nu procedează corect în direcția asta.

„Termenul de civilizație trebuie să ajungă și la noi. Nu poți să ții un copil de trei luni în brațe câteva ore pentru că poate vei primi ceva. De aceea am cerut DGASPC să se sesizeze”, a spus Flutur. (T.B.)


Intră acum și în grupul de