Un motociclist a fost rănit la Gura Humorului după ce șoferul unui autoturism a virat fără să-i acorde prioritate și a lovit motocicleta


Intră acum și în grupul de

Un motociclist a fost rănit, sâmbătă, la Gura Humorului de șoferul unui autoturism care a efectuat un viraj nu a acordat prioritate motociclistului și a lovit motocicleta.

Potrivit Poliției Județene Suceava, un tânăr de 23 de ani din Gura Humorului care conducea un autoturism pe B-dul Bucovina din orașul Gura Humorului, a ajuns în dreptul intersecţiei cu strada Milcov unde nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea manevrei de schimbare a direcţiei de mers, prin viraj la stânga și nu a acordat prioritate de trecere motocicletei conduse pe prima bandă de un bărbat de 42 de ani din comuna Şcheia care circula din sens opus intrând în coliziune cu aceasta.

În urma impactului, a rezultat rănirea conducătorului motocicletei care a fost transportat la spital în vederea efectuării unor investigaţii medicale.

Conducătorii celor două vehicule au fost testați de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz s-a deschis un dosar penal, ce va fi soluționat procedural.


Intră acum și în grupul de