Trei copii au fost răniți într-un accident rutier produs lângă Rădăuți. Tatăl copiilor a ignorat semnificația indicatorului STOP


Intră acum și în grupul de

Trei copii cu vârste cuprinse între șase și zece ani au fost răniți într-un accident rutier produs în afara municipiului Rădăuți, la intersecția DJ 178 B și DN 17A.

Accidentul a avut loc miercuri seara, când șoferul automobilului în care se aflau copiii, un bărbat de 39 de ani din comuna Satu – Mare, a ignorat semnificația indicatorului STOP de la intersecția menționată, astfel că nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism care circula regulamentar, pe care l-a acroșat cu partea stângă, ambele autoturisme părăsind partea carosabilă pe acostament.

Unul dintre copiii ocupa locul pasagerului din față, iar în urma accidentului toți trei copii aflați în mașină au fost răniți. Aceștia au fost transportați la Spitalul Județean Suceava pentru îngrijiri medicale.

Cei doi conducători auto implicați în accident au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care li s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de