Șoferul care a lovit mortal un tractorist la Straja conducea un autoturism cu volan pe partea dreaptă și a fost orbit de razele soarelui


Intră acum și în grupul de

Șoferul care a lovit, vineri, mortal, un tractorist la Straja conducea un autoturism cu volan pe partea dreaptă și susține că nu a observat tractorul staționat din cauză că a fost orbit de razele soarelui.

Potrivit cercetărilor polițiștilor, vineri dimineața, pe DJ 209G din comuna Straja s-a produs un accident rutier.

Din primele cercetări, polițiștii deplasați la fața locului au stabilit faptul că în timp ce conducea autoturismul cu volanul pe partea dreaptă într-o curbă pe DJ 209G din comuna Straja, din cauza soarelui, un localnic de 26 de ani nu a observat un tractor staționat pe partea dreaptă a sensului de mers, moment în care a acroșat și accidentat grav un bărbat de 65 de ani din aceeași localitate, conducător al tractorului, care era coborât din vehicul și se afla pe partea carosabilă.

Tractoristul a fost transportat cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, însă, din cauza leziunilor suferite, a decedat.

Șoferul a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz s-a deschis dosar penal, cercetările fiind continuate de polițiști pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii evenimentului.(N.B.)


Intră acum și în grupul de