O gospodărie din Horodniceni a ars într-un incendiu. Echipaje de pompieri cu cinci autospeciale au lucrat mai bine de două ore pentru lichidarea incendiului


Intră acum și în grupul de

Pompierii militari suceveni au intervenit, vineri seara, peste două ore pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-o gospodărie din satul Mihăiești din comuna Horodniceni.

Pentru lichidarea incendiului au intervenit atât pompierii militari ai Detașamentului de Pompieri Fălticeni, cât și  Serviciile Voluntare pentru Situații de Urgență din comuna Cornu Luncii, cu 5 autospeciale.

La sosirea echipajelor de intervenție ardeau generalizat adăpostul de animale și acoperișul unei construcții corp comun, formată din bucătărie de vară și casă de locuit.

În incendiu au ars adăpostul de animale, construit din lemn, pe aproximativ 120 mp și acoperișul corpului comun, construit din lemn, cu învelitoare din șindrilă, pe 150 mp și s-au degradat pereții locuinței, iar pompierii au salvat restul construcției corp comun, cu bunurile aferente.

Incendiul a izbucnit din adăpostul de animale, cel mai probabil din cauza fumatului în locuri nepermise, arată ISU Suceava.


Intră acum și în grupul de