Polițist sucevean, aflat în concediu, rănit după ce a apărat doi tineri de un individ agresiv, în parcul central al Sucevei


Intră acum și în grupul de

Un agent de poliție din cadrul IPJ Suceava, în timp ce se afla în concediu de odihnă, a fost atacat de o persoană agresivă, care l-a rănit cu un obiect, posibil cuțit.

Întâmplarea a avut loc duminica. În jurul orei 20:35, polițistul, în timp ce se plimba în parcul central din municipiul Suceava cu soția și copilul său, a observat un tânăr recalcitrant și agresiv care a abordat un cuplu ce stătea pe o bancă.

Imagine ilustrativă

Polițistul a intervenit, l-a îndepărtat pe agresor și apoi i-a cerut acestuia să plece din zonă.

Ulterior, în timp ce polițistul și familia sa se aflau în apropierea trecerii de pietoni de la intersecția str. Ana Ipătescu cu str. Mitropoliei, tânărul agresiv a venit din spate și l-a lovit într-un braț cu un obiect, posibil cuțit, provocându-i o rană.

Atunci, după ce i-a încredințat soției copilul pe care-l purta într-un ham special, polițistul s-a apărat, iar agresorul a fugit, fiind prins și identificat de un echipaj de poliție alertat după producerea incidentului.

Agresorul s-a adeverit a fi un bărbat de 29 de ani din comuna Fântânele.

Cuplul agresat inițial, un tânăr de 19 ani din orașul Cajvana și o tânără de aceeași vârstă din orașul Milișăuți, au fost identificate de polițiști și conduse la sediul poliției pentru cercetări.

Agentul de poliție s-a deplasat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii a trei infracțiuni de „lovire sau alte violențe”, suspectul fiind reținut pentru 24 de ore și încarcerat în arestul IPJ Suceava, urmând ca astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava pentru a dispune procedural.


Intră acum și în grupul de