Un bărbat și-a pierdut viața într-un incendiu de vegetație din localitatea Berchișești


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 57 de ani a murit, luni, din cauza arsurilor provocate de un incendiu, care a afectat o suprafață de aproximativ 500 mp de vegetație uscată, pe raza comunei Berchișești.

Pentru a lichida incendiul au fost solicitați, la ora 17:58, Pompierii militari ai Gărzii de Intervenție Gura Humorului.

Imagine ilustrativă

Potrivit Purtător de cuvânt al ISU Suceava, Slt. Alin Găleată, la sosirea echipajului, mai ardea vegetație uscată pe o suprafață de aproximativ 100 mp, focul fiind lichidat la scurt timp.

De asemenea, în zonă a fost identificat trupul neînsuflețit al unui bărbat, care prezenta arsuri pe corp. Personalul medical al unui echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean a declarat decesul acestuia.

Potrivit unor surse din poliție, cadavrul persoanei decedate a fost găsit pe un teren extravilan în afara localității Berchișești, la circa șase metri de DN 2 E, pe partea dreaptă a sensului de mers Gura Humorului – Fălticeni.

Din primele verificări efectuate de polițiști s-a stabilit că bărbatul deținea un teren în zona unde a fost identificat, acesta avea asupra sa o furcă, probabil pentru a da foc resturilor vegetale de pe terenul său. 

Corpul bărbatului nu avea urme de violentă, însă prezenta arsuri de circa 70%.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „ucidere din culpă”.


Intră acum și în grupul de