Un șofer băut din Rădăuți a acroșat un autoturism, iar după impact a fugit de la locul accidentului


Intră acum și în grupul de

O femeie de 42 de ani a sesizat, miercuri seara, Poliția municipiului Rădăuți despre faptul că, pe strada Mihai Viteazu din localitate, a avut loc un eveniment rutier soldat cu pagube materiale, iar conducătorul auto vinovat de producerea acestuia a părăsit locul faptei.

Potrivit unui comunicat al IPJ Suceava, polițiștii deplasați la fața locului au stabilit faptul că, în timp ce conducea pe strada Mihai Viteazu din municipiul Rădăuți, autoturismul femeii a fost acroșat în partea laterală de un alt autoturism care circula din sens opus și al cărui conducător auto și-a continuat deplasarea.

Imagine ilustrativă

În urma măsurilor operative întreprinse de polițiști, autoturismul implicat în accident a fost identificat și oprit pe strada Volovățului din localitate, acesta fiind condus de un localnic de 36 de ani.

Sursa citată precizează că bărbatul a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.


Intră acum și în grupul de