Șofer încătușat de polițiști după o urmărire nocturnă în trafic pe străzile orașului Vicovu de Sus


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 25 de ani s-a ales cu un dosar penal după ce a fost prins circulând fără permis. Mai mult ca atât, tânărul a încercat să fugă de polițiști, mai întâi în trafic, iar apoi și pedestru.

În data de 24 septembrie, în jurul orei 03:00, o patrulă de poliție a observat că la intersecția dintre străzile Calea Cernăuți și Calea Bucovinei din Vicovu de Sus, un autoturism a efectuat brusc manevra de întoarcere, cu scopul de a evita întâlnirea cu polițiștii.

S-a procedat la urmărirea autoturismului VW Passat pe o distanță de aproximativ 1.500 de metri, conducătorul auto ignorând semnalele acustice și luminoase.

La un moment dat, conducătorul autoturismului a efectuat virajul la dreapta în parcarea unei clădiri comerciale, a coborât și a încercat să fugă, moment în care a fost imobilizat și încătușat.

Fiind întrebat despre motivul neopririi, bărbatul a precizat faptul că nu posedă permis de conducere. 

Acesta a fost condus la sediul Poliției orașului Vicovu de Sus, unde a fost identificat în persoana unui localnic de 25 ani.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. S-a întocmit dosar penal privind infracţiunea de „conducere fără permis”.


Intră acum și în grupul de