Un muncitor a ajuns la spital cu fracturi și traumatisme după ce a căzut de la înălțime, în timp ce lucra pe un șantier din Câmpulung Moldovenesc


Intră acum și în grupul de

Un muncitor a căzut în gol de la aproximativ șase metri înălțime în timp ce se afla pe un șantier situat în municipiul Câmpulung Moldovenesc, în zona centrală, de lângă Primărie.

Accidentul de muncă a avut loc joi dimineața. Bărbatul de 43 de ani se afla pe un șantier în lucru în care sunt desfășurate lucrări de extindere și modernizare a unei clădiri de pe str. Hălăuceanu din localitate.

Bărbatul este angajat al firmei care execută lucrările și prin urmare, efectua niște activități de decofrare la etajul I al clădirii. În timp ce efectua aceste activități de decofrare, din neatenție, s-a dezechilibrat și a căzut de la înălțimea de aproximativ șase metri. 

La fața locului a fost solicitată o ambulanță care l-a transportat la Spitalul Mun. Câmpulung Moldovenesc – Secția CPU, unde, în urma investigațiilor medicale, i-a fost stabilit diagnosticul de „policontuzionat prin cădere de la înălțime”, „fractură treime proximală femur stâng”, rămânând internat sub supraveghere.

În cauză s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări privind infracțiunile de „neluare a măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă”, „nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă” și „vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de