Polițiștii suceveni au prins un contrabandist după o pândă pe DN 2H în Milișăuți


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 54 de ani, care transporta cu autoturismul personal pachete cu țigări de contrabandă, a fost reținut de un echipaj din cadrul Poliției Milișăuți.

Pentru a prinde persoana dată, polițiștii au efectuat, joi seara, o pândă pe DN 2H în Milișăuți.

Astfel, în jurul orelor 18:30, mașina acestuia a fost depistată și oprită pentru control, în apropiere de podul rutier peste râul Suceava din localitatea menționată.

În urma controlului, polițiștii au găsit sub capota motorului, ascunse în diferite locașuri, mai multe pachete cu țigări.

În consecință, autoturismul Volkswagen Golf de a fost condus la sediul PO Milișăuți, iar în urma inventarierii a rezultat cantitatea totală de 140 pachete de țigări, fără timbru sau banderolă fiscală, de proveniență Duty-Free, în valoare de 2100 lei.

Au fost ridicate în vederea confiscării, urmând a fi predate la Camera de corpuri delicte.

Totodată, s-a reținut ca mijloc material de probă, precum și în vederea confiscării speciale, autoturismul descris mai sus, care a fost indisponibilizat și sigilat la sediul Poliției Mun. Rădăuți.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „contrabandă” urmând a se da soluție procedurală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuți. 


Intră acum și în grupul de