O suceveancă a ajuns în comă la spital după ce a căzut pe scările beciului unei locuințe din Rădășeni. Ea a mers să verifice dacă vecinul nu a uitat aragazul în funcțiune.


Intră acum și în grupul de

UPDATE

Femeia a murit după câteva ore de la internarea în Spitalul Județean Suceava.

O suceveancă s-a accidentat grav, vineri seara, la Rădășeni după ce a căzut în beciul unei locuințe unde mersese pentru a verifica dacă vecinul nu a uitat aragazul în funcțiune.

Femeia, în vârstă de 60 de ani din Suceava, se afla vineri la o locuință a familiei sale din Pocoleni, comuna Rădășeni și a mers la locuința vecinului după ce acesta a rugat o persoană să verifice dacă nu a uitat aragazul în funcțiune.

Femeia a intrat în holul bucătăriei de vară și a deschis ușa de acces de la scările beciului, unde era întuneric și din neatenție a căzut pe scări.

Ea suferit leziuni și a rămas acolo în stare de inconștiență mai mult de o oră.

Femeia a fost găsită de proprietar, fiind solicitată intervenția unei ambulanțe.

O ambulanță și două echipaje SMURD au ajuns la locuința respectivă și au acordat victimei primul ajutor, au scos femeie din holul beciului, transportând-o la Spitalul municipal Fălticeni, unde i s-a stabilit diagnosticul prezumtiv de „traumatism cranio-cerebral, fractură bază de craniu, otoragie și comă”, după care a fost transferată la Spitalul Județean Suceava.


Intră acum și în grupul de