Urmărire în trafic a unui tânăr fără permis. La un moment dat acesta a abandonat mașina și a fugit pedestru, însă prietenul său a indicat polițiștilor domiciliul conducătorului auto


Intră acum și în grupul de

Un echipaj din cadrul Serviciului Rutier Suceava a fost nevoit să urmărească în trafic mașina condusă de un tânăr de 17 ani, care nu s-a supus semnalelor regulamentare de oprire.

Polițiștii au încercat să oprească vehiculul sâmbătă seara, pe DN 2E din comuna Păltinoasa.

Potrivit IPJ Suceava, polițiștii a efectuat semnalul regulamentar de oprire unui autoturism prin punerea în funcțiune a semnalelor acustice și luminoase ale autospecialei de poliție, însă, conducătorul auto nu s-a conformat și a efectuat brusc un viraj la dreapta pe ulița Morii din localitatea Capu Codrului, motiv pentru care, s-a procedat la urmărirea acestuia pe drumul comunal apoi pe un drum neclasificat din lunca râului Moldova, moment în care, tânărul de la volant a oprit, a coborât și a fugit.

În interiorul vehiculului, polițiștii au identificat un tânăr de 19 ani din localitate, care a indicat domiciliul conducătorului auto, un minor de 17 ani din aceeași localitate, care, a fost condus la sediul poliției pentru cercetări.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, minorul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.


Intră acum și în grupul de