Un adult și un copil au fost răniți după ce autoturismul lor a fost lovit de o mașină scăpată de sub control din cauza vitezei


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 34 de ani și fiul acestuia de cinci ani au ajuns la spital, fiind victimele unui accident rutier ce a avut loc sâmbătă seara, pe DN 29 din orașul Salcea.

Potrivit IPJ Suceava, în timp ce conducea un autoturism pe drumul menționat, pe fondul neadaptării vitezei, un tânăr de 19 ani a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu autoturismul condus regulamentar din sens opus de un bărbat de 34 de ani din județul Botoșani.

Imagine ilustrativă

Precum am menționat, în urma impactului, a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto de 34 de ani și a unui copil de cinci ani, pasager pe bancheta din spate a autoturismului condus regulamentar de acesta.

Victimele au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cei doi conducători auto au fost testați de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.


Intră acum și în grupul de