Un bărbat a fost prins circulând prin Suceava fiind băut și cu permisul necorespunzător


Intră acum și în grupul de

Un bărbat cu alcoolemie mare și cu nereguli în acte a fost prins circulând pe străzile cartierului Burdujeni din municipiul Suceava.

Potrivit IPJ Suceava, sâmbătă seara, polițiștii suceveni au fost sesizați despre faptul că, un autoturism se deplasează pe str. Calea Unirii din Suceava, iar conducătorul auto pare sub influența băuturilor alcoolice.

Polițiștii aflați în trafic au identificat și oprit pentru control pe str. Nicolae Iorga autoturismul condus de un localnic de 40 de ani.

Sursa citată arată că șoferul a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Totodată, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, permisul de conducere eliberat bărbatului de autoritățile din Marea Britanie nu are corespondent.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe” și „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural, mai arată comunicatul IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de