Polițiștii au efectuat 13 percheziții în locuințele unor contrabandiști din Suceava. Trei persoane au ajuns în arest, iar polițiștii au confiscat peste 100.000 țigarete, nouă telefoane mobile, sume mari de bani și o mașină


Intră acum și în grupul de

Polițiștii suceveni au efectuat 13 percheziții domiciliare pe raza județului Suceava, la persoanele implicate în contrabanda cu țigări. Astfel, polițiștii au confiscat mai multe pachete cu țigări, telefoane mobile, un autoturism dar și sume de bani. De asemenea, trei persoane au fost reținute pentru 24 de ore.

“La 07.10.2019, în urma continuării cercetărilor într-un dosar penal privind comiterea infracțiunii de contrabandă cu țigări, polițiștii Biroului de Combatere a Fraudelor Vamale Suceava sprijiniți de lucrătorii Inspectoratului Județean de Jandarmi Suceava au pus în aplicare 13 mandate de percheziție domiciliară pe raza județului Suceava, care au vizat imobilele și locațiile folosite ca spații de depozitare de către mai multe persoane implicate în contrabanda cu țigări de proveniență extracomunitară, ocazie cu care, au fost descoperite și indisponibilizate 106.400 bucăți de țigarete, nouă telefoane mobile, un autoturism, precum și sumele de 7.350 euro și 13.400 lei,” arată comunicatul IPJ Suceava.

Apoi, mai multe persoane au fost aduse la sediul poliției pentru audieri, iar în urma probatoriului administrat, față de doi bărbați, unul de 44 de ani, celălalt de 43 de ani și o femeie de 30 de ani, toți din municipiul Suceava, s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, aceștia fiind încarcerați în arestul I.P.J. Suceava.

Cercetările continuă de polițiștii Biroului de Combatere a Fraudelor Vamale Suceava sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, în vederea stabilirii întregii activități infracționale și tragerea la răspundere penală a tuturor persoanelor implicate.


Intră acum și în grupul de