Un bărbat din Broșteni, băut și fără permis, s-a răsturnat cu mașina pe cupolă pe DN 17 B după ce a lovit un cap de pod


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 32 de ani din Broșteni, băut și fără permis, care conducea un autoturism în noaptea de sâmbătă spre duminică a acroșat un cap de pod, iar mașina s-a răsturnat pe cupolă.

Astfel, în noaptea de sâmbătă spre duminică, bărbatul conducea un autoturism Audi pe DN 17 B Drumul Național 17 B, pe str. Bistriței din orașul Broșteni, când a pierdut controlul asupra direcției de mers, a acroșat un cap de pod aflat în partea dreaptă din afara părții carosabile și s-a răsturnat pe cupolă pe acostamentul din partea dreaptă a drumului.

În urma evenimentului rutier bărbatul aflat la volan a fost rănit.

El avea un permis de conducere provizoriu eliberat de autoritățile britanice, fără valabilitate în România. De asemenea, în urma testării cu aparatul etilotest a conducătorului auto a rezultat o alcoolemie de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat și i s-au recoltat probe biologice de sânge. Din verificările efectuate în bazele de date s-a stabilit că bărbatul nu figurează ca fiind posesor de permis de conducere.

În acest caz a fost deschis un dosar penal privind infracțiunile de „conducere unui vehicul de către o persoană care nu are dreptul de a conduce autovehicule în România”, „conducere sub influența alcoolului”  și „vătămarea corporală din culpă”. (N.B.)


Intră acum și în grupul de