Trei persoane au fost rănite într-un accident la Bogdănești în care au fost implicate trei maşini şi doi șoferi băuți


Intră acum și în grupul de

Un accident cu mai mulți răniți s-a produs duminică seara, după ce un șofer de 20 de ani nu a circulat cât mai pe partea dreaptă a drumului în timp ce era depășit, așa precum prevede codul rutier, și a intrat în coliziune cu vehiculul care-l depășea, lovind ulterior o a treia mașină.

Astfel, un tânăr de 20 de ani din comuna Bogdănești, în timp ce conducea autoturismul marca Mercedes pe DJ 155 A, pe raza localității Bogdănești, nu a circulat cât mai pe partea dreaptă a drumului în timp ce era depășit de autoturismul BMW, condus de un bărbat de 27 ani din aceeași localitate.

Autoturismul Mercedes a intrat pe contrasens și în coliziune cu autoturismul BMW. După impact, autoturismul BMW a intrat în șanțul din stânga și apoi în coliziune cu autoturismul Opel, care era oprit pe un podeț.

Din primele verificări ale polițiștilor, vinovat de producerea accidentului se face tânărul de 20 de ani.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a trei persoane.

Astfel, a fost rănit șoferul autoturismului marca BMW, care a fost transportat cu o ambulanță la Spitalul Fălticeni, necesitând pentru vindecare un număr de 5-6 zile de îngrijiri medicale, fără internare.

Totodată, au mai fost rănite două persoane, un bărbat și o femeie, care se aflau în autoturismul parcat pe podeț. Aceștia, de asemenea, au fost transportați la spital, având ambii nevoie de mai multe zile de îngrijiri medicale.

Atât conducătorul Mercedesului cât și cel al BMW-ului erau băuți, având 0,25 mg/l alcool pur în aerul expirat și respectiv 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de ”vătămare corporală din culpă” și ”conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”.


Intră acum și în grupul de