Zeci de permise de conducere reținute de polițiștii suceveni în week-end. Cei mai mulți șoferi nu au respectat regimul de viteză


Intră acum și în grupul de

Aproape 50 de șoferi care au încălcat regulile de circulație au fost lăsați fără permise de conducere de polițiștii suceveni. Pe lângă asta, polițiștii au aplicat 320 amenzi, majoritatea pentru viteza excesivă.

Măsurile au fost luate în cadrul unei acțiuni desfășurate în perioada 12.10.-13.10.2019.

Potrivit IPJ Suceava, “Serviciul Rutier Suceava și formațiunile rutiere din cadrul polițiilor municipale și orășenești au organizat acțiuni punctuale pe raza județului, pe tronsoanele de drum cu risc ridicat de producere a accidentelor și pe principalele cauze generatoare de evenimente rutiere grave (depistarea conducătorilor auto  care conduc vehicule sub influența alcoolului, precum şi a celor care încalcă regimul legal de viteză).”

Sursa citată precizează faptul că în cadrul acțiunii au fost constatate șase infracţiuni la regimul circulației rutiere.

De asemenea, au fost aplicate 320 de sancţiuni contravenționale, dintre care 197 pentru încălcarea regimului legal de viteză și 123 pentru alte cauze.

Totodată, au fost reținute 43 de permise de conducere, dintre care 29 pentru viteză, cinci pentru  conducerea vehiculului sub influența alcoolului și nouă alte cauze.


Intră acum și în grupul de