Șoferi cu alcoolemii mari au fost prinși, luni, în traficul sucevean. Unul dintre ei avea 1,70 mg alcool pur în aerul expirat


Intră acum și în grupul de

Polițiștii suceveni au depistat, luni, doi șoferi care s-au urcat la volan fiind băuți. În aceeași zi, un alt conducătorul auto beat a comis un accident rutier în Vatra Dornei.

Astfel, potrivit IPJ Suceava, în cursul zilei de luni, polițiștii au identificat pe DN 17, un bărbat de 46 ani, din com. Stulpicani, care conducea un autoturism deși rezultatul testării cu aparatul etilotest a arătat 1,70 mg alcool pur în aerul expirat.

În aceeași zi, pe DJ 175 pe raza com. Moldova Sulița, polițiștii au oprit pentru control autoturismul condus de un bărbat de 33 ani, localnic. Întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot luni, în jurul orei 16:00, un bărbat de 38 ani, din com. Panaci, nu a păstrat distanța faţă de un vehicul care circula în fața sa pe strada 22 Decembrie din mun. Vatra Dornei și a intrat în coliziune cu acesta. După impact, autoturismul care circula în fața vehiculului condus de bărbatul de 38 de ani a fost proiectat într-un auto care circula în aceeași direcție si era oprit la o trecere de pietoni.

În urma accidentului a rezultat doar avarierea autoturismelor.

Bărbatul care a provocat accidentul a fost testat cu aparat etilotest, rezultatul fiind de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ceilalţi conducători auto implicaţi au fost testați și ei cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În toate cele trei cazuri au fost întocmite dosare penale cu privire la săvârșirea infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.


Intră acum și în grupul de