Şeful Secţiei Urologie a Spitalului Judeţean, distins cu Diplomă de Excelenţă


Intră acum și în grupul de

Dr. Nicolae Dobromir, şeful Secţiei de Urologie din cadrul Spitalului Judeţean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava a primit Diploma de Excelenţă cu prilejul împlinirii a 100 de ani de Urologie românească. Diploma a fost acordată de Academia de Ştiinţe Medicale unui număr de nouă profesori universitari, 6 conferenţiari universitari, 5 medici din clinici universitare şi doi medici de spitale judeţene.

Secţia de Urologie Suceava a participat la Congresul Naţional de Urologie cu două lucrări privind traumatismele renale în perioada 1999 -2008 şi urgenţa chirurgicală urologică. La elaborarea lucrărilor au participat medicul primar urolog Nicolae Dobromir, medicul primar urolog Janin Năsăudeanu şi medicul specialist Nicolae Stoican.

Nicolae Dobromir a declarat luni, că acordarea acestei diplome reprezintă o realizare a întregului colectiv al Secţiei de Urologie. Acesta a precizat că în volumul „Istoria Urologiei Româneşti”, lansat cu prilejul împlinirii a 100 de ani de Urologie românească, există un capitol destinat Secţiei de Urologie din cadrul Spitalului Judeţean Suceava.

Medicul primar urolog sucevean a primit şi o medalie omagială.

Mai trebuie precizat că a fost aleasă noua conducere a Societăţii Române de Urologie, iar medicul primar urolog Nicolae Dobromir face parte din acest for de conducere.

În Secţia de Urologie a Spitalului Judeţean Suceava sunt trataţi, anual, peste 1200 de pacienţi.


Intră acum și în grupul de