FOTO // O locuință din localitatea Cozănești a ars din cauza jarului căzut din sobă. Proprietarul a suferit arsuri


Intră acum și în grupul de

Un incendiu violent a cuprins, marți, o locuință din satul Cozănești. Pentru localizarea și lichidarea au fost mobilizați Militarii Detașamentului de Pompieri Vatra Dornei, împreună cu lucrători ai Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Dorna Arini, cu două autospeciale și o ambulanță SMURD.

Potrivit Purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, Slt. Alin Găleată, la sosirea echipajelor, incendiul se manifesta în interiorul casei de locuit (P+1), cu pericol de propagare la întreaga clădire.

Au ars bunuri de uz casnic, obiecte de mobilier și documente personale. S-au degradat pereții interiori și exteriori pe o suprafață de aproximativ 180 mp.

Pe timpul intervenției, echipajul SMURD a acordat primul ajutor medical proprietarului, în vârstă de 51 de ani, care a suferit arsuri pe mâini și la nivelul feței. Ulterior, l-a transportat la spitalul din Vatra Dornei.

Potrivit aceleiași surse, incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza jarului căzut din soba cu acumulare de căldură.

Focul a fost stins după aproximativ o oră și jumătate, iar pompierii au salvat restul casei de locuit și bunuri materiale.


Intră acum și în grupul de