De Sf. Parascheva, polițiștii au scos pe șoselele județului radarele și aparatele etilotest. Peste 100 de amenzi au fost aplicate, iar 14 șoferi au rămas fără permise


Intră acum și în grupul de

Zeci de șoferi indisciplinați au fost penalizați de polițiștii suceveni în cadrul unei acțiuni desfășurate luni, pe drumurile județului Suceava. În cadrul acțiunii au fost testați cu aparatul etilotest 223 de conducători auto.

,,Având în vedere valorile crescute de trafic și alte evenimente sociale asociate sărbătorii de Sf. Parascheva, în intervalul orar 16.00 – 24.00, Serviciul Rutier Suceava a organizat şi desfăşurat o acțiune tematicăpe drumurile publice din raza de competență, în special pe drumurile naționale, în vederea depistăriiconducătorilor auto care conduc autovehicule pe drumurile publice cu viteză excesivă sau neadaptată și a celor care conduc după ce au consumat băuturi alcoolice, precum şi a celor care încalcă legislaţia rutieră în vigoare, unde radarele au acționat în sistem Cascadă,” arată comunicatul de presă al IPJ Suceava.

În cadrul acțiunii au fost aplicate 135 de sancțiuni contravenționale în valoare de 59.925 lei.

De asemenea, au fost reținute 14 permise de conducere (nouă pentru viteză și cinci pentru depășiri neregulamentare). Pe lângă asta, au mai fost retrase șase certificate de înmatriculare.

Totodată, polițiștii suceveni au constatată și o infracţiune, respectiv un bărbat de 36 ani, din comuna Panaci a fost prins în trafic cu o concentraţie alcoolică de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat.


Intră acum și în grupul de