„Medierea – instrument de rezolvare alternativă a disputelor în rândul elevilor liceeni”, proiect derulat la nivelul judeţului


Intră acum și în grupul de

Societatea Filantropică „Diana” derulează în perioada Iunie 2009 – Septembrie 2009 la nivelul Judeţului Suceava proiectul „Medierea – instrument de rezolvare alternativă a disputelor în rândul elevilor liceeni”, cofinanţat de Consiliul Judeţean Suceava. Proiectul are ca scop promovarea medierii în şcoli ca metodă alternativă de rezolvare a conflictelor.

Printre activităţile din cadrul proiectului se numără realizarea unor materiale de promovare, desfăşurarea a două seminarii de instruire pe metode alternative de rezolvare a conflictelor pentru elevii din judeţul Suceava, realizarea unei campanii de informare la nivelul unităţilor şcolare din Judeţul Suceava.

Beneficiarii direcţi ai proiectului sunt elevii (în număr de 30) din unităţile de învăţământ din Suceava care vor deveni mediatori şcolari şi 10 unităţi de învăţământ informate cu privire la metodele alternative de rezolvare a conflictelor.


Intră acum și în grupul de