FOTO VIDEO // Peste 25.000 pachete cu țigări de contrabandă găsite într-un garaj din Vicovu de Sus. Polițiștii de frontieră au confiscat și trei autoturisme folosite de infractori


Intră acum și în grupul de

Polițiștii de frontieră suceveni au depistat, în noaptea de joi spre vineri, o cantitate impresionantă de țigări de contrabandă, ascunse într-un garaj din Vicovu de Sus.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției de Frontieră Suceava, comisar şef Ilie Poroch Serițan, descoperirea a fost făcută în jurul orei 02.00, într-un imobil în construcţie de pe raza localității Vicovu de Sus.

Drept urmare, polițiștii de frontieră au dus la sediul instituției 51 de colete cu țigări, precum şi trei autoturisme descoperite în curtea imobilului, despre care s-a constatat că au fost folosite în activitatea infracţională.

Potrivit sursei citate, în urma inventarierii baxurilor a rezultat cantitatea de 25.368 de pachete cu ţigări, de diferite mărci, de provenienţă ucraineană.

Întreaga cantitate de țigări în valoare de aproximativ 296.805 lei a fost ridicată în vederea confiscării, iar cele trei autoturisme, în valoare totală de 100.00 lei, au fost indisponibilizate la sediul S.T.P.F. Suceava.

În cauză, sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă în formă agravantă, efectuându-se totodată verificări în vederea identificării persoanelor implicate și a documentării întregii activități infracționale.


Intră acum și în grupul de