Doi suceveni fără permis au fost depistați în trafic circulând cu viteză excesivă la Sucevița și Câmpulung Moldovenesc. Ambii sunt cercetați penal și au fost amendați pentru depășirea limitei de viteză


Intră acum și în grupul de

Polițiștii suceveni au deschis, sâmbătă, două dosare penale pe numele a doi suceveni care au fost depistați în trafic circulând fără permis de conducere.

Astfel, potrivit Poliției Județene Suceava, sâmbătă dimineața, un echipaj din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung Moldovenesc a oprit pentru control, pe strada Calea Bucovinei din localitate, un autoturism condus de un bărbat de 42 de ani, din municipiul Vatra Dornei, care circula cu viteza de 89 km/h (cu 39km/h peste limita legală).

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, s-a constatat faptul că bărbatul are permisul de conducere  suspendat începând cu data de 26.09.2019.

În acest caz a fost  întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracţiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.

Totodată, conducătorul auto a fost sancționat contravențional pentru depășirea limitei de viteză.

Tot sâmbătă dimineața polițiști din cadrul Poliției Municipiului Rădăuți au oprit pentru control, pe DN17A din comuna Sucevița, autoturismul condus de un bărbat de 47 de ani, din comuna Sucevița, care circula cu viteza de 72 km/h pe un sector de drum cu viteza maximă admisă de 50 km/h.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, s-a constatat faptul că bărbatul are permisul de conducere  suspendat.

Și în acest caz a fost  întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracţiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.

Totodată, conducătorul auto a fost sancționat contravențional pentru depășirea limitei de viteză. (N.B.)


Intră acum și în grupul de