Polițiștii suceveni au reținut un tânăr din comuna Horodniceni care, înarmat cu un topor, a pătruns în locuința unui consătean, l-a rănit și a distrus geamurile casei


Intră acum și în grupul de

Polițiștii din cadrul SIC Suceava au identificat și reținut, luni, pe raza municipiului Suceava, un tânăr de 25 de ani, care este cercetat penal pentru mai multe infracțiuni grave.

Mai exact, în data de 19 octombrie, pe fondul unui conflict spontan şi a consumului de băuturi alcoolice, acesta a pătruns fără drept în curtea locuinţei unui bărbat de 40 de ani, din comuna Horodniceni.

Tânărul avea supra sa un topor cu care a provocat distrugeri ale gemurilor locuinţei şi, totodată, a exercitat acte de violență asupra proprietarului, provocându-i multiple leziuni care necesită pentru vindecare 40–45 zile de îngrijiri medicale.

Ulterior reținerii, tânărul din comuna Horodniceni a fost condus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava pentru audieri.

În baza probatoriului administrat până în prezent, procurorul criminalist a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de acesta sub aspectul comiterii tentativei la infracţiunea de omor, violare de domiciliu şi distrugere.

Totodată, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în CRAP al IPJ Suceava.

Astăzi, tânărul urmează a fi prezentat Tribunalului Suceava cu propunerea de arestare.


Intră acum și în grupul de