O suceveancă a fost rănită într-un accident pe varianta ocolitoare a municipiului Suceava. Șoferul vinovat a părăsit fața locului

O femeie de 30 de ani din Suceava a fost rănită după ce autoturismul acesteia a fost acroșat pe varianta ocolitoare a municipiului Suceava.

Suceveanca conducea joi seara pe drumul menționat, iar la un moment dat, a fost acroșată în partea laterală stângă de un autovehicul care circula din sens opus, al cărui conducător auto și-a continuat deplasarea.

În urma impactului, geamul lateral al autoturismului s-a spart, cioburile rezultate provocând rănirea conducătoarei auto, acesta fiind transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Femeia a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabiliri alcoolemiei.

În cauză s-a sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă” şi „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia”, cercetările fiind continuate în vederea identificării conducătorului auto și stabilirii tuturor împrejurărilor comiterii faptelor.