Directorul Spitalului Judeţean solicită un semafor sau sens giratoriu în faţa instituţiei medicale


Intră acum și în grupul de

Conducerea Spitalului Judeţean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava vrea semafor sau sens giratoriu în faţa unităţii medicale. Managerul Spitalului Judeţean, Vasile Rîmbu, a solicitat municipalităţii sucevene studierea posibilităţii amplasării unui semafor sau a unui sens giratoriu în faţa instituţiei.

În opinia directorului Rîmbu, astfel s-ar facilita circulaţia cadrelor medico-sanitare, bolnavilor şi aparţinătorilor între Spitalul Nou şi cel Vechi şi s-ar îmbunătăţi şi accesul acestora înspre oraş.

„Am aflat că cei de la Centrul Judeţean de Transfuzii sunt oarecum deranjaţi de semaforul care este montat în preajmă şi mă gândesc că n-ar fi o idee rea să-l mute un pic mai sus”, a spus directorul Spitalului Judeţean Suceava.

Recent Maria Pilat, directorul Centrului Judeţean de Transfuzie sangvină Suceava a solicitat Primăriei Suceava să mute semaforul care se află amplasat în faţa imobilului, motivând că actuala locaţie a acestuia împiedică accesul în şi dinspre curtea unităţii.

Maria Pilat spus că maşinile Centrului şi ambulanţele care transportă către spitale pungile cu sânge pierd timp preţios din cauza cozilor de maşini formate la semafor, care blochează intrarea în curte.


Intră acum și în grupul de