Detaliile accidentului de la Fântânele, în care au fost răniți doi bărbați. Șoferul se afla în stare avansată de ebrietate


Intră acum și în grupul de

Precum am anunțat anterior, joi seara s-a produs un accident grav în satul Stamate, comuna Fântânele, în care doi bărbați au suferit leziuni serioase.

Potrivit cercetărilor polițiștilor, la volanul autoturismului se afla un sucevean de 42 de ani, care conducea pe DC 65A din localitatea menționată.

La un moment dat, în zona intersecției cu un alt drum comunal neclasificat, suceveanul a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat în coliziune frontală cu gardul unei proprietăți din apropiere. 

În urma accidentului, atât conducătorul auto cât și pasagerul din față, un bărbat de 45 de ani, au suferit leziuni traumatice fiind preluați de echipaje medicale de urgență și transportați la U.P.U. – Spitalul Județean de Urgență Suceava.

Acolo, în urma evaluării medicale s-a stabilit că șoferul are TCF, plagă contuză temporal-occipitală și prezintă dureri abdominale. La rândul său, pasagerul a fost diagnosticat cu policontuzionat, contuzie coloană cervicalo-lombară și șold stâng.

Pe lângă asta, medicii au stabilit că ambii bărbați se află în stare avansată de ebrietate.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă.


Intră acum și în grupul de