Trei persoane au fost rănite într-un accident rutier produs la Rădăuți în urma unei depășiri neregulamentare efectuate de o autoutilitară a I.S.C.T.R Suceava


Intră acum și în grupul de

Trei persoane au ajuns la spital cu diferite traumatisme după ce șoferul unei autoutilitare, aparținând I.S.C.T.R Suceava, a încercat să depășească neregulamentar o coloană de autovehicule ce se deplasa pe strada Ștefan cel Mare din municipiul Rădăuți.

Accidentul a avut loc joi seara. Un bărbat de 43 de ani, din comuna Moara, fiind la volanul unei autoutilitare a încercat să efectueze o depășire a unei coloane de autovehicule, încălcând marcajul longitudinal continuu ce separă sensurile de mers.

În aceste condiții, șoferul a intrat în coliziune laterală cu autoturismul ce era condus în aceeași direcție de un bărbat de 50 ani, care începuse efectuarea unei manevre de viraj spre stânga, pentru a pătrunde pe str. Constantin Brâncoveanu din localitate.

Astfel, în urma impactului, autoutilitara a fost proiectată într-un stâlp de electricitate, acesta fiind rupt, căzând pe partea carosabilă.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului și a pasagerilor din autoutilitară, care au fost transportați cu ambulanța la Spitalul municipal Rădăuți.

Acolo, aceștia au fost diagnosticați cu plagă genunchi stâng în cazul șoferului și diferite tipuri de contuzii în cazul pasagerilor.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care li s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”. 


Intră acum și în grupul de