Patru tineri din Vicovu de Jos au ajuns la spital după un accident la Straja provocat de un șofer care nu a acordat prioritate


Intră acum și în grupul de

Patru tineri din Vicovu de Jos au ajuns în noaptea de vineri spre sâmbătă la spital cu răni în urma unui accident rutier.

Imagine ilustrativă

Potrivit Poliției Județene Suceava, vineri în jurul orei  23.45, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 209G din comuna Straja, un tânăr de 22 de ani din comuna Vicovu de Jos, nu a putut evita coliziunea cu autoturismul condus de un bărbat de 27 de ani din orașul Vicovu de Sus, care a pătruns pe DJ 209G, din fața unui imobil și nu a acordat prioritate de trecere, după care, a părăsit partea carosabilă, intrând într-un cap de podeț.

În urma accidentului a fost rănit șoferul de  22 de ani, dar și trei pasageri din autoturismul condus de acesta, respectiv un tânăr de 19 ani, unul de 22 de ani și celălalt de 27 de ani, toți din comuna Vicovu de Jos, care au fost transportați la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cei doi șoferi au fost testați de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz s-a deschis un dosar penal, ce va fi soluționat procedural.


Intră acum și în grupul de