Noua conducere a Poştei Române, oficiul Suceava, intră în priză cu cel mai mare eveniment la nivel naţional


Intră acum și în grupul de

Noul director coordonator al Oficiului Judeţean Suceava al Companiei Naţionale „Poşta Română”, Marian Ionescu, se va confrunta la finele acestei săptămâni cu cel mai mare eveniment intern organizat de companie. Este vorba despre faza naţională a concursului „Marşul Factorilor Poştali”, care va avea loc la Gura Humorului şi unde sunt aşteptaţi să participe, pe lângă zecile de concurenţi din toată România şi şefii oficiilor din ţară.

Marian Ionescu, care a fost instalat în funcţie de câteva luni şi-a luat foarte în serios rolul de organizator, mai ales că la nivel central şeful pe linie directă este un alt sucevean, Marius Vatavu. „Pentru noi acest eveniment este unul foarte important şi va fi tratat ca atare. Eu am găsit la Suceava un colectiv bun cu care sunt convins că vom putea face performanţă şi va trebui să demonstrăm că factorii poştali sunt disciplinaţi şi muncitori. De altfel faptul că suntem denumiţi armata a 3-a a României nu este departe de adevăr”, a ţinut să precizeze directorul coordonator al oficiului judeţean Suceava.

Marian Ionescu este convins că acţiunea de la Gura Humorului va fi una ce va rămâne ca un reper pentru toţi factorii poştali şi eforturile organizatorilor converg înspre o foarte bună realizare şi respectare a detaliilor. „Suntem mândri că faza naţională se organizează la Suceava şi sunt convins că participanţii se vor simţi extraordinar”, a conchis Marian Ionescu.


Intră acum și în grupul de