Trei tineri din Siret, Ciprian Porumbescu și Zvoriștea, fără permis, au fost depistați în trafic la volanul unor mașini. La Siret o adolescentă conducea mașina pe strada Lațcu Vodă


Intră acum și în grupul de

Polițiștii suceveni au depistat, sâmbătă, în trafic, trei tineri suceveni care conduceau autoturisme deși nu au permis, în toate cele trei cazuri fiind deschise dosare penale.

Astfel, sâmbătă după amiaza la ora 15.20, o patrulă din cadrul Poliției municipiului Câmpulung Moldovenesc a oprit pentru control pe strada Calea Bucovinei din localitate, autoturismul condus de un tânăr în vârstă de 23 de ani din comuna Ciprian Porumbescu.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto.

Tot sâmbătă, la ora ora 20.15, o patrulă din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Adâncata a oprit pentru control pe DJ 208B din comuna Hănțești, autoturismul condus de un bărbat de 24 de ani din comuna Zvoriștea.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto.

Sâmbătă seara la ora 22.25, un echipaj din cadrul Poliției orașului Siret a oprit pentru control pe strada Lațcu Vodă din localitate, autoturismul condus de o localnică de 17 ani.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că minora nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto.

În cele trei cazuri au fost deschise dosare penale pentru „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”. (N.B.)


Intră acum și în grupul de