„Frumoasa și bogata toamnă -Târg cu dichis” la Liceul „Ion Nistor” din Vicovu de Sus. Fondurile realizate vor fi folosite pentru a aduce bucurie copiilor ce au nevoie de ajutor în prag de sărbători


Intră acum și în grupul de

În data de 7 noiembrie 2019 a avut loc la Liceul Tehnologic ”Ion Nistor” Vicovu de Sus cea de-a doua ediție a târgului „Frumoasa și bogata toamnă -Târg cu dichis”. Activitatea face parte dintr-o serie de evenimente dedicate Zilelor Liceului desfășurate  în perioada 4-7 noiembrie.

Târgul s-a bucurat de un real succes, având o foarte bună organizare, produse tradiționale autentice pentru vânzare, precum și o intensă mediatizare pe plan local.

Organizatorii au fost toate cadrele didactice din ciclul primar, după ce  prima ediție a fost propusă și implementată de învățătoarele Cristina Maria Pitic și Maria Tabarcea la clasele lor.

Succesul și buna desfășurare s-au datorat implicării conducerii unității, a cadrelor didactice organizatoare, a părinților și elevilor.

Decorul,costumele populare purtate de învățătoare, elevi și părinți au fost apreciate de către cumpărători, atmosfera fiind una desprinsă din târgurile de odinioară, din cămara cu de toate a românului de la sat.

Banii adunați de la târg vor fi folosiți de fiecare clasă în parte pentru a aduce bucurie copiilor ce au nevoie de ajutor  în prag de sărbători.

Organizatorii mulțumesc participanților și își doresc ca edițiile ce vor urma să se bucure de același succes precum cel de anul acesta.


Intră acum și în grupul de