ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019: Președintele Gheorghe Flutur a votat pentru o Românie normală, sănătoasă care să meargă spre dezvoltare, spre Europa, spre bunăstarea oamenilor


Intră acum și în grupul de

Președintele PNL Suceava și al Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a votat, duminică dimineața, la Gura Humorului la alegerile prezidențiale pentru o Românie normală, sănătoasă, care să meargă spre Europa, spre dezvoltare.

Flutur a venit la secția de votare organizată în Școala Generală nr. 3 din Gura Humorului împreună cu soția sa și însoțit de senatorul PNL Daniel Cadariu și de vicepreședintele CJ Suceava Gheorghe Niță.

Gheorghe Flutur a declarat după vot că vremea este frumoasă, pentru vremuri frumoase și bune.

Vot pentru Președintele României – Gheorghe Flutur Votează la Gura Humorului

Gepostet von NewsBucovina.ro am Samstag, 9. November 2019

„Am început săptămâna bine și astăzi am venit ca să continuăm bine un parteneriat pe termen lung între președinte și guvern. Am votat pentru o Românie normală, sănătoasă, care să meargă spre dezvoltare, spre Europa, spre bunăstarea oamenilor”, a spus Flutur.

La ora transmiterii acestei știri în județul Suceava au votat deja 20.063 de alegători, reprezentând 3,32 la sută din totalul alegătorilor înscriși în listele electorale permanente


Intră acum și în grupul de