Senatorul PNL Daniel Cadariu a votat la Gura Humorului pentru un președinte cu experiență și care să garanteze parcursul european al țării


Intră acum și în grupul de

Senatorul PNL de Suceava Daniel Cadariu a votat, duminică, la Gura Humorului pentru un președinte care să garanteze parcursul european al țării.

El a venit la vot împreună cu vicepreședintele CJ Suceava, Gheorghe Niță, care a votat la aceeași secție de votare.

„Am constatat cu toții în ultimii trei ani că România a ajuns într-o situație foarte, foarte gravă. Am constatat de asemenea că foarte multe domenii din România au avut de suferit fie că discutăm de justiție, de sănătate, de învățământ, de economie, de mediul de afaceri. Această de fapt a dus la un moment dat la o situație extrem de tensionată a României cu partenerii externi, în special cu UE”, a declarat, după vot senatorul Daniel Cadariu.

El a amintit că s-a ajuns până la riscul anulării acordării de fonduri europene și chiar excluderea din UE.

Senatorul Daniel Cadariu – la vot pentru președintele României

Gepostet von NewsBucovina.ro am Samstag, 9. November 2019

„Am votat astăzi pentru un președinte care să garanteze că aceste lucruri nu se vor repeta. Am votat astăzi pentru un președinte care are experiență, care știe să vorbească corect românește, limbi străine la perfecție și care să ne garanteze un parcurs european pe care România îl merită”,  a spus senatorul liberal.

Vicepreședintele CJ Gheorghe Niță a spus că pentru el este o onoare ca într-o zi atât de frumoasă de noiembrie să vină să voteze președintele pentru că își dorește ca România să meargă pe o line dreaptă spre Europa, așa cum s-a pornit, dar că au fost „ceva scăpări”.

El a spus că își dorește ca mediul de afaceri din România să aibă un președinte care să țină la antreprenori, la cei care fac ceva pentru țară.


Intră acum și în grupul de