Primarul Ion Lungu a votat cu nepotul în cabină: Am votat cu gândul la copiii și nepoții noștri, să trăiască într-o Românie prosperă și frumoasă


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a venit, duminică, la vot la secția nr. 8 organizată în Colegiul Tehnic „Samuil Isopescu” împreună cu soția și nepotul lui, cu care a și intrat în cabina de vot.

El și nepotul au introdus în urnă, împreună, buletinul de vot.

Primarul Sucevei a spus la ieșirea de la urne că trebuie să-l pregătească pe nepot ca peste 20 de ani să știe să dea declarații.

Ion Lungu a făcut un apel sucevenilor să se prezinte la vot pentru a folosi un drept câștigat cu greu în urmă cu 30 de ani.

Primarul Sucevei, Ion Lungu – la vot pentru președintele României

Gepostet von NewsBucovina.ro am Samstag, 9. November 2019

El a spus că a votat pentru o Românie normală.

„Astăzi am votat cu gândul la copiii și nepoții noștri care să trăiască într-o Românie demnă, membră a UE, respectată în Europa și în lume. Astăzi am votat pentru o Românie prosperă și frumoasă în care fiecare român să se simtă bine la el acasă”, a spus Ion Lungu.

Alături de Ion Lungu au fost la secția de votare vicepreședintele regional al PNL, deputatul Ioan Bălan, viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi, dar și membri ai organizației municipale PNL Suceava.


Intră acum și în grupul de