Jandarmii suceveni asigură paza în zona Parcului Şipote


Intră acum și în grupul de

La iniţiativa Instituţiei Prefectului Judeţului Suceava, în perioada 15 – 16 iunie 2009, Direcţia Silvică Suceava a desfăşurat o acţiune de igienizare a parcului Şipote, în scopul de a oferi sucevenilor un loc de petrecere a timpului liber adecvat. La acestă activitate au participat aproximativ 200 de angajaţi din cadrul mai multor Ocoale Silvice de pe raza judeţului nostru, Pătrăuţi, Adâncata, Fălticeni, Dolhasca, Mălini, Frasin, Gura Humorului şi Stulpicani. Principalele acţiuni au vizat curăţarea parcului de resturile vegetale şi menajere, peturi, refacerea gardului viu, etc.

Prefectul Judeţului Suceava, Sorin Arcadie Popescu, a solicitat instituţiilor abilitate, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava şi Inspectoratul de Poliţie a Judeţului Suceava, să întreprindă măsurile necesare pentru păstrarea curăţeniei în acest parc şi sancţionarea cetăţenilor care nu respectă prevederile legale în domeniu. În acest sens, IJJ Suceava asigură începând de marţi, 16 iunie a.c, paza, prin patrule de jandarmi care se vor afla în zonă atât în timpul zilei cât şi noaptea.

Totodată, prefectul de Suceava face un apel către toţi cetăţenii municipiului Suceava să dea dovadă de respect faţă de natură şi să înţeleagă că numai prin acţiuni comune putem trăi într-un mediu curat şi nepoluat. “Solicit tuturor cetăţenilor să menţină curăţenia atât în acest parc, cât şi în celelate din municipiul şi judeţul Suceava, să nu mai arunce pet-uri şi resturi menajere decât în locurile special amenajate, pentru că numai dând dovadă de un comportament civilizat, ne vom putea bucura de locuri curate de petrecere a timpului liber”.


Intră acum și în grupul de