Etapa a XII-a, sub semnul derbiului NTS – Apropo Café (Fotbal – Campionatul Municipal)


Intră acum și în grupul de

Odată cu apropierea finalului primei părţi a Campionatului Municipal de Fotbal a venit şi momentul meciurilor derbi. Chiar dacă întâlnire de acest gen nu mai pot influenţa în general decât eventual ordinea primelor opt echipe calificate în play – off, ele sunt de urmărit pentru că sunt deosebit de spectaculoase şi pline de orgolii.

Etapa a XII-a a competiţiei municipale de fotbal nu face excepţie de la regula partidelor de pomină, cel mai tare meci al rundei fiind NTS – Apropo Café. Nu sunt deloc de lepădat nici confruntările Revine – Civica, Sporting – Omniasig sau Revine – Adria.

Cele mai interesante partide din cadrul etapei a XI-a a Campionatului Municipal de Fotbal s-au jucat vineri 12 iunie, faţă în faţă pe terenul din complexul “Ramiro” aflându-se Interconti şi Civica, respective Adria şi NTS.

În partida dintre Adria şi NTS, formaţia mai slab cotată, Adria a condus pe tabela de marcaj cu 3 – 2 graţie unor goluri de kinogramă ale tânărului Andrei Gheaţă. Pe final însă, omogenitatea formaţie NTS şi-a spus cuvântul şi Luca, Haraga şi Macovei au “liniştit” problema îscriind de patru ori în ultimele cinci minute, scorul final fiind 7 – 3 pentru NTS.

Mai palpitant în desfăşurarea pe teren a fost partida dintre Civica şi Interconti. Abordând meciul cu mult curaj, cei de la Civica au condus la un moment dat cu 2-1 prin golurile marcate de Zovea şi Vuerich. Mult mai experimentaţii jucători de la Interconti au fost puţin surprinşi de ambiţia adversarilor lor, dar nu au cedat şi au întors rezultatul prin două goluri splendide ale lui Dan Magdalena.

Programul etapei a XII-a a Campionatului Municipal de Fotbal cuprinde meciurile:

Marţi – 16 iunie
ora 17.00 Eurolines – Quartz
ora 18.00 Revine – Adria

Miercuri – 17 iunie
ora 17.30 Poliţia Comunitară – Pub Colibri
ora 18.30 Adistal – Marvas Construct

Joi – 18 iunie
ora 17.00 Interconti – Bun Construct
ora 18.00 Sporting – Omniasig

Vineri – 19 iunie
ora 17.00 Civica – Revine
ora 18.00 Pit Stop – Pub Penalty
ora 19.00 NTS – Apropo Cafe


Intră acum și în grupul de